Microsoft Office 365

Verdens mest populære digitale arbeidsplattform.

Vi leverer

  • Microsoft Office 365 tilpasset aktuelt bruk

  • Lisenser og nødvendige tilganger

  • Migrering og implementering

  • Support og oppfølging

  • Kurs og opplæring i bruk

Microsoft Office 365 er verdens mest brukte pakke med digitale skyløsninger. Den inneholder de kjente Office-programmene som Word, Excel, Powerpoint og Outlook. I tillegg får man blant annet verktøy som Microsoft Teams, Sharepoint, OneDrive og Power Automate.

Forskjellen på en såkalt skyløsning og en tradisjonell løsning, er at i en skyløsning ligger dataene lagret på eksterne servere slik at alle dine dokumenter og mailer er tilgjengelige fra alle enheter, når som helst. Microsoft Office 365 gjør at du kan jobbe rett fra en hvilken som helst nettleser med full tilgang til alt du trenger.

Microsoft har mange forskjellige lisenser tilpasset forskjellige brukere. Vi hjelper bedrifter med å ta riktig valg, formidler lisenser, implementerer-, samt støtter med IT-support.

Office-applikasjoner

Få tilgang til de klassiske office-applikasjonene og samarbeid i filer fra hvor som helst med med alle typer enheter. Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Outlook and Onenote er nå tilgjengelige som både klassiske pc-applikasjoner og i skyen. 

Lagring OneDrive

Med skybasert lagring kan du få tilgang til dokumentene dine fra hvor som helst og når som helst. Med automatisk lagring og versjonshistorikk vil du aldri miste arbeid igjen. Samarbeid med kollegaene dine i sanntid i samme dokument. 

For standard oppsett benytter vi Microsoft OneDrive. Vi bruker også spesialtilpassede lagringsløsninger fra Amazon Web Services for mer avanserte behvov. 

Kommunikasjon Microsoft Teams

Både intern og ekstern kommunikasjon blir enkelt med moderne verktøy. Hold møter, samarbeid i filer og jobb i kanaler dedikert til spesifikke prosjekter.

Automatiserte prosesser

Vi er ikke tilhengere av automatisk arbeid, men vi elsker å skrive kode som løser disse problemene en gang for alle. La oss hjelpe deg med å automatisere arbeidsprosesser, så du kan fokusere på dine kjerneproblemer i stedet. 

CRM

Ønsker du de beste forutsetningen for å tiltrekke deg nye kunder og å holde på de?

Med et moderne CRM (Customer Relationship Management) hjelper vi deg strukturere alle kontaktpunkt med dine kunder. Vi bruker et utvalg moderne verktøy, og hjelper deg med å velge den beste løsningen for din situasjon. 

Integrasjoner

Har du noen gang irritert deg over systemer og nettsider som ikke snakker sammen? 

Vi skaper integrasjoner som gjør hverdagen enklere.

Intranett

Kommuniser viktige meldinger og hold organisasjonen oppdatert på hva som skjer. 

Vi leverer moderne intranett-løsnigner sydd sammen med resten av selskapets applikasjoner. Separate områder for forkskjellige team kan settes opp for å øke samarbeidet, og man har tilgang fra hvor som helst gjennom alle enheter. 

Power BI

Ønsker du å vite hva som faktisk skjer i selskapet ditt? 

Business Intelligence er avanserte analysefunksjoner applsert til hver krik og krok i din bedrift. Det effektiviserer rapportering, og gir uunværlig data for de som tar avgjørelser. 

Spørsmål? Få svar raskt i vår direkte chat.

Vår prosess

<a href="http://www.freepik.com">Designed by pch.vector / Freepik</a>

1.

Du briefer oss og vi finner sammen frem til tydelige målsetninger for hva som skal oppnås. 

<a href="http://www.freepik.com">Designed by pch.vector / Freepik</a>

2.

Vi setter sammen alt som burde, og må utføres for å nå de identifiserte målene. 

None

3.

Vi presenterer prosjektplan, gjennomføringsplan og tilbud.

Vi tror på prosesser med tydelige målsetninger og rask utvikling.

Kontakt oss