Har du en idé du har tenkt på en stund, men som fortsatt er urealisert? Eller har du et konsept som du gjerne vil teste? Vi er et digitalbyrå med utviklere som spesialiserer oss på å utforme idéer digitalt, og hjelper vi deg gjerne med din.

 

Kode

Det er enkelt å få testet hvor god en idé er, og det krever minimalt med innsats fra deg. Våre rutinerte utviklere er klare til å skrive all kode som behøves, slik at du kan fokusere på andre ting.

 

Design

Ideer og konsepter er avhengig av god presentasjon for å kunne være nyttig for brukerne. Vi sørger for et moderne og brukervennlig design med fokus på universell utforming, UX (user experience) og UI (user interface).

 

Kommersiell kompetanse

For å virkelig få testet din idé i markedet må man også treffe på det kommersielle. Vi har lang erfaring og sterk kommersiell kompetanse som digitale utviklere av ideer og konsepter.

 

Pilot?

I de fleste tilfeller er det gunstig å gjøre en pilot – altså en test av idéen før man eventuelt skalerer opp. Vi hjelper deg med avgrensning og destillering slik at vi får testet kjernen av idéen eller konseptet.

 

Pris

Vi utvikler ideer til konkurransedyktige priser. Vi jobber enten basert på medgått tid, eller på avtalte totalpriser – alt etter ditt ønske.

 

Tid

Det er viktig å få ideer ut i livet så fort som mulig. Hver time som ideen eller konseptet ikke er i markedet, er en mulighet for en konkurrent til å lansere noe lignende. Vi prioriterer derfor rask og fleksibel utvikling.

 

Se mer om hvordan vi utvikler ideer.